Bewust met jezelf

Jij kiest de kleur ...

Wanneer je creatief bezig bent gebruik je je rechter hersenhelft, terwijl wanneer je een beroep doet op je ratio, je denken, gebruik je je linker hersenhelft. We creëren zo de meest optimale situatie voor nieuwe en mooie inzichten.

Wil jij je leven eens onder de loep nemen en met een frisse blik bekijken en durf je daarbij kritisch naar jezelf te zijn en vind je het leuk om te schilderen of iets te creëren, dan zou dit wel eens de uitdaging kunnen zijn die bij jou past.

Terwijl je je portret schildert (ik doe de voorbereidingen) praten we over jou. Wie je bent, met al je mooie kanten en al je uitdagingen. 

We bekijken samen waar die uitdagingen uit bestaan en hoe je ermee omgaat. Verval je steeds in dezelfde valkuilen, zit je teveel in je hoofd, ben je alleen maar bezig met wat anderen van je vinden? We gaan erover in gesprek en ik geef je handvatten hoe hiermee om te gaan of af te rekenen.

Schilderervaring is voor deze sessie niet vereist. Ik heb wel van tevoren een foto van je nodig om het schilderen te kunnen voorbereiden. Je hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen waarin je gaat schilderen.

Durf jij deze creatieve uitdaging aan? Je gaat hoe dan ook met een mooi portret naar huis.

Ik zie je graag!

Laten we Afspreken

Is dit de werkwijze die bij je past en wil je graag aan de slag met mij? 

Stuur me een berichtje zodat we kunnen afspreken.

Een berichtje kan natuurlijk ook wanneer je nog een vraag hebt.

Je mag me ook bellen of appen:

06-10315096

Ik hoop je gauw te zien!