Ervaringen

Wat mensen over mij zeggen

“precies het thema aangeraakt”

“Ik vond de ervaring op zich best intens omdat precies het thema aangeraakt werd dat op dat moment speelde. Het voelde heel vertrouwd bij jou om te laten gebeuren wat er ontstond. Met name na de behandeling voelde het heel opgeruimd en licht. En het gevoel dat ik weer helemaal open ga. Er is duidelijk weer wat opgeruimd”.

“Liefs”

~Els ~

“doen”

“Deze week mocht ik een Touch of Matrix sessie ervaren bij Diana. Diana werkt liefdevol en geeft de veiligheid waardoor er mooie processen kunnen ontstaan. Vraag je je af of het wat voor je is? Ik zeg, doen”.

~Herma~

“dicht bij mezelf gekomen”

“Ik heb de Touch of Matrix behandeling gehad en het was een hele bijzondere ervaring. Het voelde meteen veilig en vertrouwd bij Diana en het was fijn om iemand te ontmoeten die mijn ervaringen niet gek vond. Ik ben dicht bij mezelf gekomen en heb veel inzichten gekregen. Door stil te staan bij wat ik nodig heb, heb ik veel rust gekregen en voel ik mij weer goed in mijn lijf. Ik heb zoveel rust gekregen en heb een enorme ontwikkeling doorgemaakt op spiritueel vlak”.

Dankjewel Diana!

~Charlotte ~

“Van onrust naar rust en in beweging gekomen”.

“In 2022 heb ik een aantal sessie bij Diana gevolgd. Ik zat vast, voelde onzekerheid en onrust die ik zelf niet begreep. Ik wist dat ik een wijze van coaching wilde waarbij ook belemmerende/herinneringen of onbewust geërfde zaken, zichtbaar werden maar ook daadwerkelijk werden opgeruimd of een plekje kregen. Met de Touch of Matrix methode heeft Diana mij hierbij geholpen. Ik ervaarde de behandelingen als respectvol, voelde me veilig en wat mijn lichaam hierbij aangaf vond ik bijzonder en verrassend. Hierdoor leerde ik mijzelf maar ook bepaalde personen in mijn omgeving beter te begrijpen en werd er veel verklaard wat innerlijke rust gaf.  Ik ben van onrust naar rust gegaan en ben nu verder in beweging gekomen. Heb mezelf doelen gesteld en ben aardig op weg deze uit te voeren”.

“Diana bedankt”

~ Michaël ~

“met zoveel zachtheid en liefde”

“Diana heeft mij heel goed geholpen. Omdat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, vermoed ik dat de nek en schouderpijn die bij mij soms binnen een paar dagen komt opzetten en echt aanwezig is, komt door stress. Door de behandeling van Diana heb ik geleerd dat ik door goed door te ademen een groot deel van de pijn kan verlichten. Ik heb de behandeling ,van een keer) ervaren als een meditatie-sessie die je naar een andere wereld brengt, waar jijzelf de enige  bent die er toe doet op dat moment. Diana doet dat met zoveel zachtheid en liefde, dat je daar vanzelf je vertrouwen in legt en je je laat meevoeren. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar mij heeft het heel goed geholpen!”

 
“Dank je wel lieve Diana.”
 
~ Olga ~

“een jaar later” 

“Een jaar geleden ben ik bij Diana geweest voor een TOM behandeling. Ik was herstellende van een zware burn-out en had al cognitieve therapie gehad. Maar er bleef veel onverwerkte pijn achter die ik niet kon loslaten. Ik kende Diana al en had vertrouwen in haar, zodat ik mij kwetsbaar durfde open te stellen voor een voor mij nog onbekende werkwijzen. 

Het was een bijzondere ervaring. Tijdens de behandeling gebeurt er heel veel in je lichaam waar je geen controle over hebt.  

Door haar warme persoonlijkheid en oprechte interesse, ga je steeds een laagje verder in jezelf en laat je los wat niet meer nodig is. Diana gaat heel zorgvuldig en liefdevol om met wat erop dat moment los komt. Na de behandeling voelde ik mij ontspannen en erg bij mezelf. 

Nu, een jaar later, ervaar ik veel minder pijn dan ik vorig jaar had bij sommige onderwerpen. Er is een bepaalde rust in mij gekomen …

~ Claudia ~ 

“stap voor stap”

“Ik was niet bekend met de behandelingen van Touch Of Matrix, maar bij Diana voelde ik mij gelijk veilig om me hieraan over te kunnen geven. 

Diana begeleid je op een krachtige en liefdevolle wijze door het proces. Stap voor stap ruimen we samen oud zeer of ingesleten aannames op. Iedere keer weer ben ik verwonderd over wat er allemaal tijdens en na een sessie gebeurt in mijn hoofd en lijf. De behandelingen hebben mij meer rust en stabiliteit in mijn leven en in relaties met anderen gebracht.” 

“Dankjewel Diana voor alle mooie inzichten en veranderingen die je bij mij teweeg hebt gebracht.” 

~ Yet ~ 

“zo fijn om alles los te laten”

“Door de combinatie van de enthousiaste en vriendelijke open uitstraling van Diana en de prettige sfeer in haar praktijkruimte, voel ik me snel op mijn gemak. 

Na even over koetjes en kalfjes te hebben gesproken, wordt gestart met het doorpraten van een vragenlijst en kan daarna de behandeling starten. Het voelt zo fijn om ‘alles’ los te laten en te vertrouwen op haar. Dit gaat helemaal vanzelf. 

Na afloop kijk ik, verdwaasd door de bijzondere ervaring, op naar een stralend en energiek gezicht van Diana die daardoor laat merken te genieten van de innerlijke reis die ik heb gemaakt”.  

“Ik ben nu een aantal weken verder en dit heeft mij positief veranderd. De belemmeringen die ik voor de behandeling ervoer, zijn weg! Zo’n fijn gevoel!” 

~Barbara ~ 

“nog elke dag profijt”

“Met behulp van 3 sessies Touch of Matrix is er iets geopend in mijn bewustzijn, waardoor ik mijn leven en deze wereld nog meer ging beleven vanuit een intensiteit die mij eerder onbekend was. 

Door ervaringen vanuit het verleden leefde ik veel oppervlakkig en had ik bepaalde lichamelijke klachten die met onverwerkte ervaringen in verband stonden. 

Door de 3 sessie waarin heel specifiek werd ingegaan op deze omstandigheden, verminderde mijn klachten heel snel en vervolgens verdwenen deze al snel volledig.  

Op het vlak van bewustzijn kon ik mijzelf veel makkelijker als mens van onschatbare waarde accepteren én ervaren. Inmiddels heeft dat een groot positief effect gehad op mijn persoonlijkheid en mijn manier van leven in het algemeen, ik ervaar nog met enige onregelmatigheid de fijne effecten van de 3 sessies. 

Ik ben meer mijn eigen authentieke zelf, iets wat ik in 45 jaar nog niet had meegemaakt. De manier van handelen door Diana én de gesprekken voor en na sessies heb ik als uiterst prettig ervaren, waardoor ik geen moeite had om mee te gaan in het moment en me over te geven in vertrouwen naar het universum. 

Samen hebben we mijn leven ten goede veranderd, iets waar ik nog elke dag profijt van mag hebben.” 

~ Ewout ~ 

“letterlijk in beweging”

“Diana bracht mij in contact met Touch Of Matrix door daar heel enthousiast over te praten. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, hoewel ik wel erg sceptisch was. Zij weet je zo gerust te stellen en zoveel vertrouwen te wekken, dat je je eigenlijk bijna vanzelf open stelt voor hetgeen er mag gebeuren. 

Je lichaam begint dan letterlijk in beweging te komen en laat de zaken los, die je ook los mag laten.  

Het is soms te wonderlijk om over te vertellen. Als je klachten hebt, dan moet je dit zelf gaan ervaren. 

Ik beveel Diana hartelijk aan en met haar inlevingsvermogen zal zij ook samen met jou mooie dingen kunnen bereiken. 

 ~ Een lieve groet, René 

“uit mijn pijncirkel”

“Diana is de beste therapeut die ik tot nu toe heb gehad. Ze geeft je een warm gevoel en veel aandacht! Ze bestudeert je probleem goed waardoor ze jou op de juiste manier kan behandelen.  

Na zoveel jaren pijn, ziekenhuis bezoeken, verschillende gesprekken met artsen etc, ben ik via via bij haar terecht gekomen. 

Ik zat in een rollercoaster en raakte op een gegeven moment helemaal hopeloos en wist niet meer of ik ooit pijnvrij door het leven zou gaan. Zij heeft mij laten inzien dat je anders met pijn kan omgaan waardoor ik uit mijn pijncirkel ben gekomen. 

Ik ben eindelijk genezen, waardoor ik haar iedere dag dankbaar voor ben. Ik loop iedere dag 10 km en soms zelfs 12km.  Veel dank!” 

         ~ Tamara ~ 

“begeleidde om het zelf te doen”

“Voorafgaand aan de behandeling vond ik het best spannend, maar Diana heeft uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Dat gaf duidelijkheid en misschien nog wel belangrijker, gaf het een gevoel van veiligheid en een fijne sfeer. 

De behandeling zelf was erg bijzonder. Wat mij erg is bijgebleven is dat je een behandeling niet alleen krijgt, het voelde eigenlijk alsof Diana mij begeleidde om het zelf te doen. 

Ik denk dat dat ook echt de kracht is van de behandeling!” 

~ Fleur ~