Werkwijze

Hoe ik jou kan helpen …

Zo werk ik ...

Wanneer je met mij gaat werken, kies je bewust om aan jezelf te gaan werken.

Ons lichaam bestaat uit verschillende lagen. We onderscheiden het fysieke, emotionele, mentale en een spirituele laag. Op al deze verschillende lagen kunnen blokkades aanwezig zijn, die zich weer uiten in klachten.

Deze klachten hebben vaak een onderliggende oorzaak. Teveel stress zet zich vast in je lijf, waardoor je klachten krijgt. Dit werkt ook zo met je teveel zorgen maken, een ruzie die blijft sluimeren of je niet goed genoeg voelen. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Deze klachten kunnen we oplossen. We lossen dan niet alleen het symptoom (het fysieke ongemak), maar ook het onderliggende probleem op. Zou je alleen het symptoom behandelen, dan komt de klacht weer terug omdat het onderliggende probleem niet is opgelost.

We zoeken deze blokkades of problemen op en gaan ermee aan de slag zodat de klacht niet terugkomt.

Wanneer je ervoor kiest om met me te gaan werken, kies je voor verandering. Ik zal je hierbij liefdevol ondersteunen en helpen. 

Door je in mijn site te verdiepen heb je de eerste stap naar hulp zoeken gezet. Ik zou het fijn vinden om jou te mogen helpen.

Mijn methodes

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode. Het bewust worden van wat er mag veranderen in jouw leven. Jouw lichaam weet waar jouw blokkades zitten, zonder dat je er zelf over na hoeft te denken. 

We praten eerst over wat jij graag zou willen in dit leven en wat jou ervan weerhoudt. Wanneer we dan aan de slag gaan, is je hoofd juist leeg. Je hoeft er niet meer over na te denken.

Is denken juist datgene waar je in vastloopt, ook dan lukt het om met een leeg hoofd te beginnen. Je lijf geeft het wel aan.

Jij maakt een innerlijke reis en we ruimen samen op wat er opgeruimd mag worden. 

We benoemen hardop wat er mag gebeuren en je zult versteld staan. Jouw lichaam gaat aan de slag. Jouw lijf heeft namelijk een ongelooflijk zelf herstellend vermogen. Je hoeft het alleen te vragen.

Na de sessie ben je weer in balans, ervaar je rust en heb je ‘opgeruimd’ wat er opgeruimd mocht worden. 

Het enige wat je nodig hebt is de wil om deze reis aan te gaan.

Ik begeleid jou graag bij dit proces.

Touch Of Matrix is geschikt voor elke leeftijd.

veer links

Coaching

We gaan samen op reis. Ik help jou helderheid te krijgen in waar jij tegenaan loopt in jouw leven. Wat is belangrijk voor jou en wat juist niet. Wat kost jou onnodig veel energie en waar krijg je juist energie van.  

Door in beeld te brengen hoe je leven er nu uitziet en daarna te kijken wat jouw wens is voor dit leven, wordt er duidelijk wat je te doen hebt.

Ook zal steeds duidelijker worden waar je valkuilen liggen, je blokkades en je eventuele angsten. 

Hoe stap je niet meer in deze valkuilen, hoe reken je af met deze onzekerheid, dit verdriet of een trauma. Samen kijken we wat er nodig is om jouw uitdagingen aan te gaan. Hierbij kan ik verschillende werkvormen inzetten, wat jij nodig hebt en wat bij jou past.

Alles zonder oordeel, maar vanuit liefde, liefde voor jezelf en dit leven. 

Je lichaam heeft een enorm zelf herstellend vermogen en je onderbewuste weet al wat er goed voor jou is. Het is aan jou om er naar te leren luisteren en te handelen, waardoor je weer volledig in contact komt met jezelf. 

Ik zal je liefdevol ondersteunen en begeleiden tijdens deze reis en geef je handvatten waar je de rest van leven profijt van hebt.

Ga jij deze uitdaging aan?

 

veer midden

Jongeren Coaching

16 - 24 jaar

Weet jij niet meer hoe je aan alle verwachtingen moet voldoen? Misschien stel je jezelf wel te hoge eisen of vragen de mensen om je heen wel teveel van je. Of denk je alleen dat ze dit van je vragen.

Veel jongeren zijn ook nog eens hoog gevoelig en pikken zo onbewust veel signalen op van de mensen om hen heen. Hierdoor kan het een enorme uitdaging worden om te begrijpen wat je nu eigenlijk zelf voelt of wat er van een ander is …

Ben je daardoor in de war, weet je niet meer wie je eigenlijk bent, kun je niet meer jezelf zijn, heb je faalangst en depressieve gevoelens? Wanneer dit vragen zijn die je aan jezelf stelt, dan kan ik je helpen. Ook wanneer je een ‘stempel’ hebt en je daardoor ‘buiten de boot’ valt of de wereld anders bekijkt dan de meeste mensen om je heen ben je welkom.

Ik help je duidelijkheid te krijgen over wie jij bent en breng je weer in contact met je sterke IK. Hierbij kan ik gebruik maken van diverse technieken. We kijken wat er bij jou past.

Niets vind ik raar en ik heb geen oordeel. Ik hoop dat je de stap zet zodat ik je mag helpen. 

Heel graag tot snel!

 

de enige echte

Creatief Coachen

Wanneer je graag schildert, je leven eens onder de loep wilt nemen omdat er ‘dingen’ niet zo lekker lopen, je kritisch durft te zijn en daar over wilt praten, dan zou dit wel eens de uitdaging kunnen zijn die je zoekt.

Terwijl je je portret schildert (ik doe de voorbereidingen) praten we over jou. Wie je bent, met al je mooie kanten en al je uitdagingen. 

We bekijken samen waar die uitdagingen uit bestaan en hoe je ermee omgaat. Verval je steeds in dezelfde valkuilen, zit je teveel in je hoofd, ben je alleen maar bezig met wat anderen van je vinden? We gaan erover in gesprek en ik geef je handvatten hoe hiermee om te gaan of af te rekenen.

Wanneer je creatief bezig bent gebruik je je rechterhersenhelft, terwijl wanneer je een beroep doet op je ratio, je denken, gebruik je je linker hersenhelft. We creëren zo de meest optimale situatie voor nieuwe en mooie inzichten.

Schilderervaring is voor deze sessie niet vereist. Ik heb wel van tevoren een foto van je nodig om het schilderen te kunnen voorbereiden. Je hoeft alleen nog maar de kleur te kiezen waarin je gaat schilderen.

Durf jij deze creatieve uitdaging aan? Je gaat hoe dan ook met een mooi portret naar huis.

Ik zie je graag!

Lees hier wat mensen over mij zeggen...

Kies vandaag nog voor jezelf ...